Jason Derulo anunță o colaborare electrizantă cu liderul trupei Maroon 5

Celebrul artist Jason Derulo anunță lansarea mult așteptatului single Lifestyle, feat. Adam Levine, disponibil de astăzi pe toate platformele de streaming și pe YouTube.

Lifestyle – Jason Derulo feat. Adam Levine

 

Cu peste 42 de milioane de urmăritori și 954 de milioane de aprecieri, Jason Derulo este unul dintre cele mai urmărite prime 10 superstaruri pe TikTok și cel mai activ artist, care deține discuri de platină, de pe întreaga platformă. Lifestyle îi aduce împreună pentru prima dată pe Derulo și Adam Levine, liderul trupei Maroon 5, câștigătoare a trei premii Grammy și nenumărate discuri de platină și totodată unul dintre cei mai longevivi și consacrați artiști din lume și un icon al secolului 21.

Lifestyle este cel mai recent single dintr-o serie de lansări de succes marca Jason Derulo, care include hit-uri precum Take you dancing și Savage love, piesă care a cucerit lumea întreagă încă de la lansarea sa din vara trecută și a ocupat #1 în Billboard Hot 100 și în topuri din alte 16 țări. În acest moment, Savage love are 625 milioane de stream-uri și a fost folosită în peste 10 milioane de video-uri create de utilizatorii TikTok.

Atât ca lider, cât și ca songwriter al trupei Maroon 5, câștigătoare a mai multor premii Grammy, Adam Levine și-a pus cu siguranță amprenta asupra industriei muzicale. Falsetul său caracteristic reprezintă forța din spatele hit-urilor și baladelor profunde ale trupei, care au transformat Maroon 5 în una dintre cele mai de succes reprezentații din muzică la nivel global. Discografia Maroon 5 conține o succesiune de 6 albume de platină, 3 premii Grammy, 13 nominalizări Grammy și, de asemenea, alte certificări de aur și platină în peste 35 de țări. Single-ul Sugar a reușit recordul de peste 3 miliarde de vizualizări, fiind totodată prima dată când o trupă a obținut acest număr de vizualizări pentru un clip. Piesa este printre primele 13 cele mai vizionate de pe YouTube din toate timpurile. De asemenea, hit-ul Girls like you a fost cel mai urmărit video pe VEVO în 2018 și are 3 miliarde de vizualizări. Astăzi, Maroon 5 are peste 17 miliarde de vizualizări pe toate canalele oficiale de YouTube, fiind cea mai urmărită trupă din toate timpurile.

Dincolo de Maroon 5, Adam s-a dezvoltat în zona de entertainment printr-o serie de roluri în producții TV și cinematografice. Adam a fost antrenor timp de 16 sezoane al The Voice (SUA), câștigătoare a 4 premii EMMY. Printre celelalte prezențe ale sale în zona de cinematografie se numără filmul American Horror Story: Asylum și Begin Again, regizat de John Carney. Totodată, Adam Levine a fost interpretul piesei de pe soundtrack-ul filmului, intitulată Lost Stars, care a primit o nominalizare la Oscar pentru “Cea mai bună melodie originală”. Adam este și producător executiv al seriei de concursuri de talente muzicale NBC, Songland, alături de co-fondatorul Eurythmics Dave Stewart și producătorul executiv al The Voice, Audrey Morrissey, care se focusează pe descoperirea noilor songwriteri.