Jason Momoa a primit un nou rol

Actorul american, în vârstă de 40 de ani, Jason Momoa va interpreta vocea celebrului personaj Frosty – The Snowman.

Noul film cu omul de zăpadă va fi produs de Warner Bros şi Stampede Ventures. Warners Bros au ajutat şi la conturarea franciziei Aquaman, cu regizorul James Wan.

“Știm cu toții că Jason este eu un om excepțional, care emană dragoste, compasiune și are o legătură puternică cu natura — și toatea acestea se regăsesc în spiritul Crăciunului și al lui Frosty”, a declarat Greg Silverman de la Warner Bros.

Originar din Honolulu, Hawaii, Jason Momoa are rădăcini germane, irlandeze și americane de la mama sa, Coni Momoa. Tatǎl sǎu este hawaian. Momoa a crescut în Norwalk, Iowa. Acesta şi-a început cariera de model în 1990, dupǎ ce a fost selecționat de creatorul de modǎ Takeo. În 1999 Jason a câștigat “Hawaii’s Model of the Year”. Ca actor s-a afirmat prima datǎ în serialul “Baywatch”, ulterior redenumit “Baywatch Hawaii”, pentru sezoanele dintre 1999-2001. 

Frosty the Snowman este un film animat televizat, foarte popular în SUA. El a apărut, prima dată, de Crăciun, în 1969, şi a fost produs de Rankin / Bass Productions. În prezent, este distribuit de Universal Television.

Text: Bettina Cristea

Photo: Academia Barbatilor