Jennifer Aniston, singura de ziua ei

Jennifer Aniston singura de ziua eiJennifer Aniston arata minunat la cei 45 de ani ai sai, de fapt, arata din ce in ce mai bine. Cu toate acestea, Jennifer n-a facut mare tam-tam pe seama celor 45 de ani impliniti si si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de cei mai buni prieteni in Los Angeles, insa surpriza – logodnicul sau, Justin Theroux, a lipsit cu desavarsire. O sursa a declarat pentru Us Weekly ca alaturi de Jennifer au fost cei mai buni prieteni ai sai si ca sarbatorita parea sa se simta foarte bine.

Jen Meyer, Courteney Cox si Todd Shemarya au fost prezenti. Justin insa se pare ca se afla la New York pentru a filma serialul The Leftovers.

Presa scrie insa ca, in ultima vreme, cei doi sunt mai tot timpul despartiti, desi motivele acestei separari nu sunt inca clare. Jennifer prefera Los Angelesul, in timp ce Theroux si-a mutat cartierul general la New York, acolo unde filmeaza serialul mai sus amintit. Noi speram ca doar programul aglomerat al celor doua vedete sa fie de vina, si intre cei doi sa nu fi intervenit altceva.

 

Text: Ruxandra Raica