Jennifer Lopez şi cele trei rochii de mireasă

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au sărbătorit iubirea sâmbătă, 20 august, în prezența familiei și prietenilor, la casa lor din Riceboro, Georgia, în rezervația de pe Insula Hampton. Jennifer a avut o viziune specifică pentru toate evenimentele care au ținut de-a lungul weekendului și, pentru a se ocupa de toate detaliile, cei doi l-au angajat pe Colin Cowie de la Colin Cowie Lifestyle.

Farmaciștii Catena recomandă  Lipofusion de la Rilastil,  un tratament corporal pentru contracararea imperfecțiunilor cauzate de celulită, cu absorbție imediată și efect de răcire prelungit.Trei zile și trei rochii

Mireasa a purtat o rochie personalizată Ralph Lauren pentru a merge la altar. Ralph Lauren a fost întotdeauna un designer preferat de cântăreață. Rochia de mireasă pe care a purtat-o ​​în timpul ceremoniei a fost prima dintre cele trei rochii Ralph Lauren care au cuprins gama ei de look-uri pentru petrecere. Peste 1.000 de bucăți  de materiale prețioase și 500 de metri de țesătură fină au fost tăiate în volane pentru a face o versiune eterică a rochiei clasice cu gât a lui Ralph Lauren. Volanele au fost apoi cusute manual, creând o fustă voluminoasă cu un vibe romantic. Mânecile erau încadrate cu un volan în cascadă, drapat de la spatele gâtului până la umăr. Un voal de aproape șapte metri a adăugat un aer suplimentar de dramatism primului look al artistei.

Mirele a completat look-ul sofisticat al miresei, alegând un smoking alb Ralph Lauren Couture clasic, pantaloni negri și un papion negru. Toți cei cinci copii ai cuplului erau, de asemenea, în outfit-uri semnate Ralph Lauren.

Ceremonia de 45 de minute a avut loc sub cadrul metalic alb al unei biserici, creată special pentru această ocazie, în grădina din spate, cu vedere la North Newport River. Structura a fost decorată cu delphiniums, iar arcade cu aceleași flori create de Jenevieve Peralta Floral Design și Tulips & Twigs au împodobit pasarela până la altar.

Jay Shetty, life coach și autor  a fost cel care a oficiat ceremonia, in altarul special amenajat.

Tema centrală a nunții: albul pur

După ceremonie, familia și prietenii, toți îmbrăcați în alb, s-au adunat pentru un cocktail la casă, înainte de a se îndrepta spre hambar pentru cină, care a fost organizată de bucătarul Bruce Moffett și Cru Catering. Festivitățile nopții au fost finalizate cu tort de la Minette Rushing Custom Cakes, o petrecere cu dans condusă de DJ Dubz și un foc de artificii.

Ulterior, Jennifer a purtat încă două rochii semnate de casa de modă Ralph Lauren, una fiind împodobită cu șiruri de perle în cascadă, iar cealaltă cu o siluetă de sirenă și un decolteu adânc încrustat cu, cristale Swarovski.

În urma ceremoniei de sâmbătă, oaspeții s-au întors duminică pentru a sărbătorii tinerii căsătoriți la un brunch.

Nuntă după două decenii

Nunta cuplului marchează punctul culminant al unei povești de dragoste care se întinde pe mai bine de 20 de ani. Cei doi s-au cunoscut în 2001 în timp ce filmau filmul Gigli. În noiembrie 2002, Ben a cerut-o în căsătorie cu un inel cu diamant roz de 6,1 carate de la Harry Winston. Dar cu o zi înainte de ceremonia care trebuia să aibă loc în septembrie 2003, cuplul a anunțat că au decis să-și amâne nunta din cauza atenției excesive din mass-media. „Când ne-am gândit serios să angajăm trei „mirese momeală” separate în trei locații diferite, ne-am dat seama că ceva nu era în regulă”, a spus cuplul într-o declarație comună la acea vreme. „Am început să simțim că spiritul a ceea ce ar fi trebuit să fie cea mai fericită zi din viața noastră ar putea fi compromis. Am simțit că ceea ce ar fi trebuit să fie o zi fericită și sacră ar putea fi ruinată pentru noi, familiile noastre și prietenii noștri.”

Cei doi s-au separat oficial în ianuarie 2004. Jennifer s-a căsătorit ulterior cu Marc Anthony și au împreună doi copii, gemenii Max și Emme, iar Ben s-a căsătorit cu Jennifer Garner, cu care are trei copii. Când acele relații s-au încheiat, au continuat să se întâlnească cu alții, dar în cele din urmă s-au întors unul la celălalt în aprilie 2021.

Un an mai târziu, după ce a fost văzută purtând un inel cu diamant natural rar, Jennifer a confirmat că s-a logodit cu Ben pentru a doua oară, iar cei doi ne-au surprins încă o dată când s-au căsătorit în secret, la o capelă în Las Vegas, în iunie.

Iulia Mirică

Foto: vogue.com