Jennifer Lopez, agentă FBI

Cântăreața Jennifer Lopez va fi agentă FBI în filmul “The Cipher” de pe Netflix. Ea va lua urmele unui criminal în serie, care lasă indicii despre omorurile sale. Lungmetrajul este o adaptare a cărții cu același nume, scrisă de Isabella Maldonado.

Pe lângă rolul principal din peliculă, artista este și producătoarea filmului. După succesul înregistrat cu „Hustlers”, J.Lo va mai lansa pe marile ecrane comedia romantică „Marry Me”, în luna martie. Ea va juca rolul unei cântăreţe, Kat Valdez, care, după despărţirea de logodnicul său, decide brusc să se căsătorească cu unul dintre fanii săi, rol interpretat de Maluma.

Pe viitor, Jennifer Lopez mai are și alte proiecte. De exemplu, la anul, vedeta va interpreat rolul unei traficante columbiene de droguri, Griselda Blanco, în “The Godmother”. Ea va mai juca și în “Shotgun Wedding”, o altă comedie romantică, alături de Armie Hammer.

decembrie 18th, 2020 by Cristea Bettina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate