Jennifer Lopez s-a tuns bob

Jennifer Lopez s-a tuns bobOficial, tunsoarea bob este noua tunsoare a verii 2015. De ce? Pentru ca pana si sex-simbolul, diva latina Jennifer Lopez a adoptat-o. Diva a fost surprinsa zilele trecute pe aeroportul din Los Angeles purtand relaxata aceasta tunsoare care ii vine de minune. Nu stim ce a determinat-o exact pe Jennifer sa aleaga sa faca aceasta schimbare, dar stim ca ii sta foarte bine si adevarul este ca unei femei frumoase ii sta bine oricum. Se pare ca Jennifer a renuntat la extensiile pe care le purta in favoarea unui look mai natural si foarte fresh.

Tunsoarea bob, tunsoarea anului

Tunsoarea este clar pe val pentru ca alte vedete precum Jessica Alba, Vanessa Hudgens sau Selena Gomez au adoptat-o in acest sezon. „Jennifer arata bine oricum, iar parul ei face lucrurile foarte simple pentru mine. Lucram impreuna foarte mult si intotdeauna trebuie sa venim cu idei noi pentru ca lookul ei sa fie unul foarte fresh. Sunt foarte norocos, probabil ca podoaba sa capilara este una dintre cele mai invidiate de la Hollywood. Am mai spus-o si inainte, dar cand parul unei persoane este precum al ei, unui hair stylist ii este foarte usor sa creeze un anumit look”, a spus chiar hair stylistul vedetei. Voi ce parere aveti despre aceasta transformare?

Text: Ruxandra Dumitrescu

mai 28th, 2015 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate