Jennifer Lopez şi Maluma au lansat „Pa Ti” şi „Lonely”

În sfârşit, piesele cele mai aşteptate ale momentului au fost lansate. Jennifer Lopez şi Maluma au scos cele două materiale discografice, “Pa Ti” şi „Lonely”.

 

Vezi cât de bine sună melodiile!


Deschide videoclipul

Colaborarea celor doi a fost anunţată live, aseară, pe platforma TikTok, de către Jennifer Lopez. Vedeta a anunţat evenimentul zilele trecute, pe contul său de Instagram.

Potrivit presei străine, Maluma şi J.Lo s-au întâlnit prima oară la New York, înainte de pandemia de COVID-19, pe platourile de filmare ale comediei „Marry Me” în care joacă amândoi. Ulterior, cei doi artişti au înregistrat piesele, în urmă cu o lună, în studioul de înregistrări al celebrului producător columbian Julio Reyes Copello din Miami.

Pelicula „Marry Me” reprezintă totodată şi prima apariţie pe marele ecran a cântăreţului columbian Maluma. Acesta va fi lansat pe 14 februarie 2021, când se celebrează Ziua Îndrăgostiţilor în întreaga lume.

 

septembrie 25th, 2020 by Cristea Bettina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate