Jessica Alba si vila de 10.000.000 de dolari

Jessica Alba la 38 de ani a reusit in viata pe toata planurile. Are o casnicie fericita impreuna cu Cash Warren si cei trei copii ai lor, iar recent a terminat de renovat vila din Beverly Hills evaluata la 10.000.000 de dolari.

Artista a avut nevoie de aproape doi ani ca sa isi transforme locuinta intr-o casa ca-n povesti. De aceea, deloc intamplator, locuinta ei va aparea pe coperta revistei Architectural Digest editia din iunie.

Cu ocazia inaugurarii, vedeta a facut mai multe poze si filmari si a raspuns intrebarilor jurnalistilor. Fiicele sale, Honor și Haven apar și ele în imaginile video, în timp ce se joacă în grădină. Mai jos puteti urmari imaginile de la inaugurare.

Actrita si-a inceput cariera la 13 ani, odata cu rolurile din filmele Camp Nowhere si The Secret World of Alex Mack. Odata cu serialul Dark Angel, Alba devine idolul adolescentilor si totodata un sex-simbol. Mai mult, apare in mai multe topuri ale Celor mai frumoase sau Celor mai dorite femei din Statele Unite.

In anul 2007 a fost desemnata de către revista FHM Cea mai sexy femeie din lume. A castigat multe premii de interpretare, printre care Premiul pentru cea mai bună actrita aleasa de catre tineri si o nominalizare la Globurile de Aur pentru rolul sau din serialul Dark Angel.

Text: Bogdan Daradan

Sursa text si foto: architecturaldigest.com