Jessica Biel a născut în secret

Justin Timberlake și Jessica Biel au sărbătorit în secret nașterea celei de-al doilea copil. Actrița, în vârstă de 38 de ani și soțul ei, mai au un fiu, în vârstă de 5 ani, Silas.

Potrivit Daily Mail, actriţa din Limetown a născut săptămâna trecută un băiețel și a petrecut zilele imediat următoare acasă cu Justin și cu bebelușul.

Presa mai spune că mama Jessicăi, Kimberly Conroe Biel, a petrecut și ea timp cu familia, ajutând cuplul cu noul lor fiu. Cei doi, Timberlake și Biel sunt carantinați la casa lor din Montana. Cuplul nu a făcut încă o declarație oficială despre cel mai nou membru a familiei lor.

Cum au petrecut Justin Timberlake şi Jessica Biel carantina, vezi AICI!

Atât Jessica Biel cât și Timberlake au păstrat discreția pe rețelele de socializare în ultimele săptămâni, folosindu-și platformele doar pentru a sensibiliza fanii referitor la mișcarea Black Lives Matters. Singura postare a actriței pe Instagram a fost pentru Ziua Tatălui, o fotografie cu Timberlake și Silas.

Text Cristina Dudău

Foto Hepta

 
iulie 21st, 2020 by Dudau Cristina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate