Jessica Simpson se pregateste de nunta

Jessica Simpson se pregateste de nuntaJessica Simpson, in varsta de 33 de ani, si logodnicul sau, Eric Johnson, in varsta de 34 de ani, planifica sa se casatoreasca in luna iulie, potrivit Us Weekly.

Cuplul, care are doi copii: Maxwell, in varsta de doi ani, si Ace, in varsta de 10 luni, se pare ca isi va uni destinele in Santa Barbara, California. Cei doi planuisera ca ceremonia sa aiba loc in Capri, Italia, insa au decis ca nu le puteau cere tuturor invitatilor sa zboare tocmai pana in Europa. Si, daca vreti sa va mai dezvaluim inca un detaliu… Jessica nu va purta o rochie alba, asa cum se obisnuieste. Tinuta ei va fi unica si diferita de creatia semnata Vera Wang pe care a imbracat-o in cadrul ceremoniei cu Nick Lachey, primul sau sot. Nunta Jessicai si a lui Eric era un lucru de asteptat, mai ales ca cei doi s-au logodit la doar 5 luni dupa ce au inceput sa iasa impreuna. 

Planuri de nunta anulate

       Totusi, planurile de nunta au fost cumva puse pe „hold”, ca urmare a venirii pe lume a celor doi copii. „Suntem foarte aproape de a distribui invitatiile. Am fost foarte atenta la cum vreau sa arate toate lucrurile. Doar familia lui Eric este alcatuita din 90 de persoane, asa ca va fi cu siguranta un eveniment foarte mare”, a declarat Jessica. Casa de piatra!

 

Text: Ruxandra Raica