Jil Sander nu mai creeaza pentru brandul sau omonim

Jil Sander nu mai creeaza pentru brandul sau omonimSunteti confuzi si nu mai stiti daca Jil Sander mai este sau nu la conducerea brandului sau omonim? Ei bine… aveti tot dreptul. Dar astazi te vom lamuri noi cum sta treaba. Designerul a anuntat de curand ca pleaca de la conducerea brandului sau pentru a treia oara. Sa facem o trecere in revista a istoriei acestui brad: Labelul Jil Sander a fost infiintat in Hamburg, Germania, in anul 1968.

Jil a renuntat la brandul sau pentru prima oara in anul 2000, insa mai apoi in anul 2003 si-a facut din nou revenirea, dupa care, la putin timp, a renuntat pentru a doua oara. In februarie 2012, Jil l-a inlocuit pe Raf Simons care intre timp a ajuns la Dior. Suntem siguri ca fanii ei, printre care se numara Lady Gaga, Tilda Swinton, Kate Bosworth, Sarah Jessica Parker, nu vor fi tocmai incantati sa auda acest lucru. Daca se va mai intoarce vreodata nu stim, orice este posibil, insa dupa cum se spune… de trei ori e cu noroc. Cu toate acestea, ne ramane in minte ultima sa colectie, cea dedicata sezonului de primavara-vara 2014.

 

Text: Ruxandra Raica

octombrie 30th, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate