Johnny Depp, mireasa de 25 de ani

Bat clopote de nunta la Hollywood? Actorul Johnny Depp in varsta de 55 de ani are planuri mari. Vrea sa se casatoreasca din nou cu o rusoaica in varsta de 25 de ani. Chiar daca diferenta de varsta este de 30 de ani intre cei doi, Johnny Depp are planuri serioase de viitor.

Potrivit Daily Mail, Polina Glen, pe numele ei de scena, este o dansatoare cunoscuta la Hollywood. Aceasta s-a mutat deja in locuinta actorului. In plus, surse din anturajul lui Jonny Deep spun ca acesta vrea sa mearga in Rusia sa ii cunoasca parintii.

Cine e Polina Glen?

Polina Glen se pare ca l-a cunoscut pe Johnny Depp la o petrecere în Los Angeles, in vara anului trecut, potrivit unor surse apropiate de anturajul actorului. Polina s-a nascut in St. Petersburg,  in Rusia şi este de profesie coregraf şi dansatoare.

Ea locuieste de ceva timp in vila pe care Johnny Depp o detine in zona Sunset Boulevard. Vocile spun ca atunci cand s-au intalnit, ea nu stia cine este el in realitate. Nu l-a recunoscut din cauza atmosferei de la petrecere si a luminilor de acolo.

Momentan nu se cunosc mai multe detalii despre relatia lor si cand este planuita nunta.


Deschide videoclipul

Text: Bogdan Daradan

Sursa foto: Instagram

Sursa: dailymail.co.uk

mai 3rd, 2019 by Daradan Bogdan

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate