Jorge, alaturi de Gabriel Cotabita

decupat_JorgeAseara, la Sala Palatului, s-a desfasurat Gala Chapeau, un eveniment dedicat in exclusivitate carierei muzicale a mult indragitului Gabriel Cotabita, prilej cu care artistii romani au interpretat cate o melodie din repertoriul acestuia.Balada timidului etern

Jorge a avut onoarea sa cante, in maniera proprie, celebra piesa a lui Gabriel Cotabita, Balada timidului etern, in urma interpretarii de exceptie primind ropote de aplauze. Momentul a avut o dubla incarcatura emotionala, pentru Jorge fiind prima oara cand urca pe scena Salii Palatului. Charismaticul artist nu a trecut cu vederea momentul, adaugand pe pagina sa oficiala de Facebook un mesaj prin care si-a aratat recunostinta pentru visul devenit realitate: „Prima data pe scena Salii Palatului. Multumesc, Gabriel Cotabita! O sa te pomenesc toata viata! Sa fii binecuvantat!”.

Pe scena au mai urcat si Adrian Daminescu, Alex Velea, Antonia, Aurelian Temisan, Connect-R, Delia, Horia Moculescu, Loredana, Matteo, Marcel Pavel, Smiley, Monica Anghel, Nico, Nicoleta Nuca, alaturi de VH2 si Andrei Tudor Band, iar banii stransi in urma galei vor fi folositi pentru recuperarea totala a lui Gabriel Cotabita.

Text: Madalina Manole