Jorge: “«Acum» e cea mai de pret comoara”

Jorge PRINCIPALAEste cantaret, actor si prezentator TV. In plus, este un tatic model si un sot de invidiat. Cum reuseste sa imbine cu succes toate aceste profesii, care au fost cele mai importante momente din cariera sa de pana acum si dupa ce principii se ghideaza in viata, aflam in exclusivitate de la Jorge!

 

TONICA: Buna, Jorge! Te cunoastem de pe vremea cand cantai in trupa Cocktail, iar pana in prezent ai foarte multe proiecte de succes la activ. Care crezi ca au fost cele mai importante momente din cariera ta?

Cu siguranta, fiecare etapa din cariera mea artistica a fost foarte importanta. Sunt insa cateva proiecte-cheie care m-au propulsat la urmatorul nivel, cum ar fi Spectacolul “Romeo si Julieta” de la Teatrul National de Opereta, emisiunile “Te cunosc de undeva!” si “Romania Danseaza”. 

 

TONICA: Privind retrospectiv, daca ai putea schimba ceva la trecutul tau, care ar fi acel lucru?

N-as schimba absolut nimic. Pot doar sa fiu mai atent in prezent si sa adaug ceea ce am invatat din trecut, greseli sau sfaturi. Totul se intampla cu un motiv si oricum, am invatat ca nu le poti face pe toate. 

 

TONICA: Imbini cu succes muzica, teatrul si televiziunea. In ce situatie te regasesti cel mai bine?

Clar, prima mea dragoste este muzica. Inca de cand eram copil cantam impreuna cu tatal meu si mi-a intrat la suflet. Mai tarziu insa am descoperit televiziunea si teatrul care completeaza cariera artistica. E ceea ce mi-am dorit inca de la prima aparitie tv. 

 

TONICA: Ce a insemnat pentru tine proiectul “Romeo si Julieta”, de la Teatrul de Opereta Ion Dacian?

Ma simt onorat sa fac parte din acest proiect minunat. Pentru mine, acest spectacol inseamna depasirea tuturor limitelor pe toate planurile, din punct de vedere al actoriei, muzical si personal. Am evoluat mult datorita acestui spectacol. 

 

Jorge SECUNDARATONICA: Care crezi ca sunt calitatile absolut necesare unui actor de teatru?

Asumarea situatiei, sa treci totul prin tine. Sa fii sincer si adevarat. Gandul este secretul. Daca incerci sa pacalesti, esti prins.  

 

TONICA: Ce ne poti spune despre colaborarea cu Pavel Stratan la piesa “Geamantan?” Cu cine ti-ai mai dori un featuring?

S-a intamplat spontan. Eu aveam melodia gata si l-am sunat pe Pavel pentru ca simteam ca lipseste ceva. Pavel a acceptat pe loc si asa am reusit un lucru extraordinar. Referitor la alte colaborari, sunt intotdeauna deschis si pregatit. 

 

TONICA: Care a fost feedback-ul fanilor?

Foarte mare si bineinteles pozitiv :-). In doar o saptamana de la lansarea melodiei, erau peste 1 milion de vizualizari pe YouTube. 

 

TONICA: Esti prezentatorul emisiunii-concurs „Romania Danseaza” de la Antena 1. Cat de bine ti se potriveste formatul acestei emisiuni si ce moment te-a impresionat cel mai mult la “Romania Danseaza”?

Ma simt in largul meu la “Romania Danseaza”. Cel mai mult imi place ca pot fi alaturi de concurenti, ca ii pot incuraja si le pot spune o vorba buna indiferent de stelutele primite. Iubesc oamenii si mai ales curajul lor. Fiind prezentatorul emisiunii “Romania Danseaza” retraiesc cu fiecare concurent in parte emotiile de la primele mele aparitii tv, cand eram si eu tot in tabara concurentilor. In acelasi timp este si un vis implinit. 

 

TONICA: Ce tip de emisiune nu te vezi facand niciodata?

Nu mi-am pus niciodata problema asa. Tot timpul imi doresc doar ce e spre binele meu absolut si al familiei mele. Extrema cealalta nu exista pentru mine. 

 

TONICA: Ce te-a cucerit cel mai mult la sotia ta, Ramona?

Ca este o femeie puternica, sincera si smerita. 

 

Jorge A TREIATONICA:  In permanenta afisezi un look impecabil, atat pe scena, cat si in afara ei. Se ocupa cineva de imaginea ta sau esti propriul tau stilist?

De-a lungul carierei am cunoscut foarte multi designeri si stilisti si de la fiecare am invatat cate ceva si am adaptat. Cred ca e important sa iti respecti propria persoana si cariera. 

 

TONICA: In finala premiilor Radar de media, editia de anul acesta, la categoria “Cea mai sexy vedeta feminina” sunt nominalizate Adela Popescu, Alina Eremia, Andreea Balan, Antonia, Delia, Laura Cosoi, Lazar Andreea Maria (Goddess), Lora, Madalina Ghenea, Sore. Da-mi un top 3…

1. Andreea Balan

2. Antonia

3. Delia

 

TONICA. Cateva principii dupa care te ghidezi in viata…

Familia pe primul loc. 

Fii sincer si adevarat in tot ce faci. 

“Acum” e cea mai de pret comoara. 

Pun “10” pe fruntea fiecarui om

 

Text: Alexandra Lupu