Julia Jianu, adepta tratamentelor corporale upgradate la standarde internationale

DSCN1709Una dintre vedetele care pun mare pret pe look-ul lor, Julia Jianu, este de parere ca secretul unui corp de invidiat este un regim alimentar sanatos, imbinat cu mult sport si tratamente de intretinere si remodelare localizate. Pentru ca este foarte exigenta cand vine vorba de acest tip de tratamente, Julia alege intotdeauna ultima tehnologie in domeniu.

“Fiind mereu pe scena, am mare grija atunci cand vine vorba de imaginea mea. Consider ca acesta este un semn de respect atat pentru fanii mei, cat si pentru mine. In acest sens, am un regim de viata sanatos care include o alimentatie corecta, sport din belsug si tratamente de remodelare si intretinere regulate. Am observat ca, desi sportul ofera rezultatele scontate, atunci cand vine vorba despre silueta, tratamentele localizate fac diferenta. Preferatul meu este Endermolab LPG, un aparat care lucreaza localizat, pe care l-am facut la Silhouette, la recomandarea medicului din centru. Acesta este singurul aparat de gen din tara upgradat din sase in sase luni, pentru a lucra cu programe de ultima generatie, la standarde internationale, unde rezultatele sunt garantate. Sfatul meu pentru doamne este ca atunci cand fac un tratament de infrumusetare, sa isi aleaga cu grija centrele la care merg, cat si tratamentele in sine pentru ca, daca aparatele cu care se efectueaza procedura nu sunt upgradate, nu poti beneficia de noile tehnologii si astfel  nu poti obtine rezultatele asteptate”, a marturisit Julia.

Si pentru ca mentinerea unui astfel de trup se face indiferent de anotimp, Julia Jianu se pregateste de sarbatori inca de pe acum. “Stiu ca perioada sarbatorilor este una incarcata. Concerte, emisiuni si diverse alte evenimente fac parte din agenda mea pentru luna decembrie. (…) Tocmai de aceea, imi doresc un corp tonifiat, iar preventia in ceea ce priveste remodelarea corporala este secretul unei siluete armonioase, pentru un timp indelungat”, a mai adaugat artista.

 

Text: Andreea Popescu