Justin Bieber s-a logodit! „Sunt atat de indragostit de tine…”

Cantaretul canadian Justin Bieber (24 de ani) a cerut-o in casatorie pe iubita lui, Hailey Baldwin (21 de ani), fiica actorului Stephen Baldwin, sambata seara, in timpul unei cine romantice, intr-un restaurant de lux din Bahamas. Relatia dintre ei dureaza de o luna si, potrivit presei americane, cei doi au devenit un cuplu dupa ce Justin Bieber s-a despartit, din nou, de Selena Gomez.

Mai multi clienti ai restaurantului din Bahamas, prezenti la fata locului in acel moment, au dezvaluit pentru publicatia TMZ ca bodyguarzii lui Justin Bieber le-au cerut sa nu isi foloseasca telefoanele mobile in timpul cererii in casatorie. Informatia a ajuns, insa, rapid in presa internationala, iar cantaretul a fost nevoit sa confirme logodna.Mesaj emotionant postat pe Instagram

Bieber a postat o fotografie pe Instagram, cu iubita lui, careia i-a adresat un mesaj de dragoste: „Aveam de gand sa astept o perioada pentru a spune ceva in legatura cu asta, dar vestile circula repede… Hailey, sunt atat de indragostit de tine! Ma angajez sa-mi petrec viata pentru a ajunge sa cunosc fiecare particica din tine, sa te iubesc cu rabdare si bunatate. Promit sa am grija de familia noastra cu onoare si integritate, lasandu-l pe Iisus, prin Duhul Sau Sfant, sa ne calauzeasca in tot ceea ce facem si in orice decizie pe care o luam. Inima mea este in totalitate a ta, si te voi pune intotdeauna pe primul loc! Esti dragostea vietii mele, Hailey Baldwin, si nu as vrea sa o petrec cu altcineva. Ma faci sa fiu mult mai bun si ne completam reciproc atat de bine! Este amuzant pentru ca acum, cu tine, totul pare sa aiba sens! (…) Ne-am logodit in a saptea zi din a saptea luna, iar numarul sapte este numarul perfectiunii spirituale. Nu e o nebunie? Pentru ca nu am planuit asta. E bine sa ai viitorul asigurat. Vom fi si mai bine la 70 de ani!“, a fost mesajul lui Justin Bieber.

La scurt timp, Jeremy Bieber, tatal cantaretului, si-a exprimat bucuria la aflarea vestii, tot pe Instagram: „Sa spun ca sunt mandru ar fi un eufemism! Sunt incantat si astept cu nerabdare urmatorul capitol”, a scris acesta alaturi de o fotografie a fiului lui. Si mama artistului, Pattie Mallette, a publicat pe Twitter un mesaj compus dintr-un singur cuvant – „Love” („Dragoste”, n.r.) -, repetat insa de sapte ori.

Text: Iulia Mirica

Foto: Hepta