Justin Timberlake, cel mai stilat barbat

Justin Timberlake, cel mai stilat barbatDe obicei se afla in fruntea sondajelor in ceea ce priveste cele mai dorite celebritati, insa se pare ca David Beckham nu mai este chiar ceea ce era odata. Locul fostului fotbalist in varsta de 38 ani in topul celor mai elegante personalitati a fost luat de catre mai tinerelul Justin Timberlake, in varsta de 33 de ani.

In Top 10 al celor mai stilati barbati intocmit de canalul TV Fashion One, Justin se afla in fruntea clasamentului. Si tot in acest clasament ii mai intalnim pe Ryan Gosling, James Franco si Bradley Cooper. Nu-i uitam nici pe modelul David Gandy, designerul Tom Ford sau rapperul Kanye West.

      Un purtator de cuvant al Fashion One a declarat: „Acestea sunt modelele masculine de urmat, ambasadori ai stilului, cei care stabilesc tendintele si nu influenteaza numai fanii, ci si industria modei ca un intreg”.

      Anul 2013 a fost un an dominat, sa spunem asa, de catre Justin Timberlake, a marcat reintoarcerea pe scena a artistului, in lumina reflectoarelor, cu un stil mult mai matur. Asa ca ne-am dori, sincer, sa-l felicitam personal pe Justin.

 

Text: Ruxandra Raica