Kanye West a avut COVID-19

Kanye West a avut COVID-19 sau cel puţin aşa spune soţia lui. Kim Kardashian a deschis recent subiectul despre greutățile prin care a trecut când a avut grijă de soțul ei, Kanye West, în timp ce acesta a contractat  coronavirus, în luna iulie.

Vedeta în vârstă de 39 de ani, a vorbit despre diagnosticul lui Kanye în timpul unei discuții cu revista Grazia și a mărturisit ce măsuri a luat pentru a-şi îngriji soţul: „A fost atât de înfricoșător și necunoscut. I-am avut pe cei patru copii ai mei și pe nimeni altcineva în casă care să mă ajute”.

Ea a spus că soțul ei a fost diagnosticat în același timp cu Tom Hanks și Rita Wilson. „A trebuit să mă duc să-i schimb cearșafurile și să-l ajut să se ridice din pat când nu se simțea bine. A fost o provocare pentru că era foarte necunoscută.

Kanye a vorbit despre diagnosticul său în iulie, în timp ce își anunța candidatura pentru președinte. „Aveam frisoane, tremuram în pat, făceam dușuri fierbinți, mă uitam la videoclipuri care să îmi spună ce ar trebui să fac pentru a trece peste asta. Îmi amintesc că cineva mi-a spus că Drake are coronavirus, iar răspunsul meu a fost că Drake nu poate fi mai bolnav decât mine!” a mai adăugat Kanye.