Kanye West recunoaște că a înșelat-o pe Kim

Rapper-ul american, Kanye West, a recunoscut infidelitatea față de soția sa, Kim Kardashian, lucru care ar fi dus și la separarea lor. Acesta și-ar fi înșelat fosta soție, chiar după ce s-a născut cel de-al doilea lor copil, Saint.

Kanye West, vârstă de 44 de ani, a făcut publică această mărturisire a infidelității sale prin textul melodiei “Hurricane” de pe noul său album “Donda”. Rapper-ul cântă despre o nouă iubită și că încă își făcea de cap cu aceasta, deși avea deja doi copii. Acest lucru se întâmpla pe vremea când se lupta cu alcoolul.

Iată-mă cu o nouă gagică/Și știu care este adevărul/Încă mă joc, după doi copii/Sunt multe de digerit atunci când lucrurile sunt într-o continuă mișcare în viața ta”, spune artistul în noua sa melodie.


Deschide videoclipul

Kim Kardashian a cerut divorțul de Kanye West în luna februarie a acestui an, după șapte ani de mariaj. Cei doi au patru copii împreună: North West (8 ani), Saint West (5 ani), Chicago West (3 ani) și Psalm West (2 ani).

Bettina Cristea

Foto: newsweek

septembrie 2nd, 2021 by Cristea Bettina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate