Kanye West vrea sa-i construiasca sotiei sale o…catedrala

Kanye West vrea sa-i construiasca sotiei sale o…catedralaCa si cum n-ar fi suficiente criticile ce le sunt aduse incepand cu oamenii obisnuiti si pana la colegii de breasla sau politicienii de la cel mai inal nivel, sau poate tocmai ca o replica la toate aceste critici si ironii, cuplul Kanye West – Kim Kardashian socheaza din nou. De data aceasta, Kanye West vrea sa-i construiasca sotiei sale… propria catedrala. Rapperul Kanye West planuieste sa construiasca o catedrala in valoare de 5 milioane de dolari pentru sotia sa, Kim Kardashian, biserica urmand sa fie folosita pentru nuntile, inmormantarile si botezurile membrilor familiei, informeaza contactmusic.com.

“Vor sa aiba un spatiu in care sa organizeze nuntile, botezurile si inmormantarile familiei, in anii care vor veni”, a declarat o sursa pentru publicatia National Enquirer. “Insa Kanye este Kanye si va exagera”, a mai spus sursa. Se pare ca rapperului ii place sa viziteze biserici si admira foarte mult catedrala La Sagrada Familia din Barcelona. Catedrala pe care doreste sa o construiasca va avea o capela dedicata mamei sale, dar si vitralii cu portretele lui, al lui Kim si al fiicei lor, North, potrivit sursei citate de National Enquirer.

Pe plan muzical, rapperul vrea sa colaboreze cu veteranul Paul McCartney pentru noul sau album, al saptelea din cariera sa, pe care vrea sa il lanseze pana la sfarsitul acestui an, informeaza dailymail.co.uk.
“Kanye si Paul se cunosc de mult timp, dar recent au devenit si prieteni. Exista foarte multe sanse sa intre impreuna in studioul de inregistrari”, a declarat o sursa pentru publicatia The Sun.
Kanye West simte un mare respect pentru fostul membru al trupei The Beatles, iar Paul McCartney, la randul sau, este un fan al rapperului, dupa cum singur a declarat in toamna anului trecut, pe platforma online Twitter.

 

Text: Alina Niculescu