Kate Middleton în camping cu ținută glamping

Cu câteva zile în urmă, Kate Middleton a făcut o vizită Cercetașilor din Marea Britanie din Northolt, Londra – un grup similar cu Cercetașii din SUA- și s-au alăturat unor activități în aer liber. Scopul a fost să învățe modul în care cercetașii și-au adaptat programul în timpul pandemiei, dar ducesa a reușit să prăjească și câteva marshmallows. Pentru ziua în aer liber, Middleton a ales cel mai bun look pregătit pentru tabără, care era plin de detalii luxoase.Ținută de ducesă, chiar și în camping

Pentru ieșirea ei, ducesa a purtat o cămașă albastră cu nasturi de la Massimo Dutti, cu o vestă în stil Scouts. Vesta ei a fost de marca britanică Really Wild, este confecționată din piele nubuc și se vinde cu aproximativ 638 USD.

Ea a purtat-o ​​cu blugii ei skinny semnați, de asemenea de către Massimo Dutti, și o pereche adecvată de cizme solide, plate, care au fost, de asemenea, de designer. Pantofii cu șiret sunt de la See By Chloé și ea i-a mai purtat, în timp ce a vizitat Islington Community Garden din Londra anul trecut. Eșarfa cu dungi a fost aleasă în același ton cu uniforma cercetașilor din jur. Kate Middleton poate să transforme o ținută de camping în ținută glamping.

Iulia Mirică

Foto: hepta