Kate Middleton aduce glamour de Hollywood la Cannes

Kate Middleton participă rareori la evenimente de tip red carpet, însă ori de câte ori are ocazia, ducesa nu dezamăgește.

Farmaciștii Catena recomandă crema cu aloe vera de la Cyclax, o crema fină cu efect calmant și regenerant, care poate fi utilizată atât pe fațăcât și pe corp. 

Cea mai nouă apariție a Ducesei de Cambridge a fost la premiera filmului „Top Gun: Maverick” la Festivalul de Film de la Cannes. Kate și-a făcut apariția pe covorul roșu într-o rochie lungă, semnată de Roland Mouret. Rochia neagră a ducesei ne amintește de glamourul old chic al Hollywood-ului. Creația Roland Mouret cu un decolteu alb ce îmbrăca elegant umerii, îi evidenția silueta de invidiat a ducesei. Kate a ales o coafură simplă, lăsându-și parul drept pe spate, însă dat după urechi pentru a evidenția cerceii statement, împodobiți cu diamante în formă de stea. Ținuta a fost competată de un clutch Alexander McQueen și pantofi stiletto.

De asemenea, Prințul William a adus o întorsătură de modă pe covorul roșu de la Cannes. Acesta a purtat un smoking negru clasic, accesorizat cu papion, dar s-a distrat puțin cu tema serii prin alegerea pantofilor săi. Acesta a purtat o pereche de pantofi Crockett & Jones, brodați cu avioane F18!

Cuplului regal li s-au alăturat vedete din distribuția filmului, inclusiv Tom Cruise, care a condus-o pe Kate pe scări pentru fotografii.  Împreună cu actorul, au stat la discuții cu Jennifer Connelly și Miles Teller, colegii din distribuția filmului.Aceasta nu a fost de fapt prima dată când Kate și William au văzut filmul.

Potrivit rapoartelor, William și Kate au mers la o proiecție specială a sequelului printr-o invitație din partea lui Cruise. Actorul știa că Prințul William este un mare fan al filmului original, care a fost lansat în 1986.

„Avem multe în comun”, a spus Cruise despre William, pentru My London. „Amândoi iubim Anglia și amândoi suntem aviatori, amândoi iubim zborul”.

William însuși a fost pilot de elicopter al Royal Air Force și dragostea lui pentru avioane a fost pe deplin afișată, prin alegerea pantofilor săi.

Iulia Mirică

Foto: hepta, people.com, lifestyle.sapo.pt