Kate Middleton, apariție spectaculoasă și accesorii statement

Kate Middleton a impresionat încă o dată prin eleganța de care dă dovadă la fiecare apariție. Prințesa de Wales a participat la un eveniment organizat la Palatul Buckingham, unde a purtat o rochie roșie semnată Jenny Packham.

Catherine, în vârstă de 40 de ani, a arătat minunat în rochia lungă, brodată pe care a accesorizat-o cu o tiara Lotus Flower, în timp ce a întâmpinat mai mulți diplomați la reședința regelui Charles din Londra.

Farmaciștii Catena recomandă crema cu aloe vera de la Cyclax, o crema fină cu efect calmant și regenerant, care poate fi utilizată atât pe fațăcât și pe corp. Ordinul Familiei Regale

Cu această ocazie, Kate Middleton a purtat broșa galbenă ce reprezintă Ordinul Familiei Regale, pe care este imprimată fotografia regretatei regine Elisabeta a II-a.

Prințesa de Wales a spart tiparele și a ales un alt tip de coafură pentru această ocazie. Este pentru prima dată când Kate își poartă părul în stilul anilor ”70.

Această tiară, care mai este cunoscută ca Tiara Queen Mother’s Papyrus, este făcută din diamante și i-a aparținut Prințesei Margaret, notează Daily Mail. De asemenea, Prințesa de Wales a purtat la evenimentul de la Palatul Buckingham o pereche de cercei cu diamante ce i-au aparținut Reginei Elisabeta a II-a.

Regina Consort, eleganță la superlativ

Regina consoartă a strălucit la recepția anuală a Corpului Diplomatic de la Palatul Buckingham.

Alăturându-se Regelui Carol al III-lea și Prințului și Prințesei de Wales, Camilla, în vârstă de 75 de ani, a fost definitia eleganței într-o rochie bleumarin Anna Valentine, asortată cu o tiara cu safire și diamante a regretatei Regine, și un colierul asortat.

Este a doua oară când Camilla optează pentru uimitoarea tiara George VI Sapphire a soacrei sale, care este încrustată cu safire albastre mari și diamante delicate. Ea a mai purtat această tiara și pentru banchetul de stat oferit in cinstea presedintelui din Africa de Sud de luna trecută.

Iulia Mirică

Sursă: www.dailymail.co.uk

Foto: hepta