Kate Middleton, apariții spectaculoase la Wimbledon

Kate Middleton a îmbrățișat stilul anilor ’80 pentru finala de la Wimbledon. Pentru aparițiile ei în Wimbledon Royal Box anul acesta, ducesa de Cambridge a căutat în garderoba ei de vară.

FarmaciştiiCatenarecomandăKiloSlim Gold,de laNaturalis un supliment alimentar pentru slabit, special conceput pentru a sprijini organismul in timpul procesului de slabire.

În timpul finalei la simplu feminin, ducesa a strălucit literalmente într-o rochie Roksanda galbenă, cu mâneci scurte, umeri structurați și un accesoriu in formă de fundă, precum și o fustă de lungime maxi fluidă.

Pentru a se feri de soare, ducesa a purtat o pălărie de paie împodobită cu o panglică neagră LK Bennett și o pereche de cercei cu pietre aurii și albe.Clasicul mereu la modă

În sferturile de finală pentru bărbați, a apelat la designerul ei favorit Alessandra Rich, de unde a purtat o rochie albastră cu buline și pantofi cu barete ale mărcii.

Pentru finala la simplu masculin de la Wimbledon, Kate a ales încă o data clasicul, purtând o rochie cu buline, semnată tot de Alessandra Rich, cu guler Chelsea și mâneci umflate.

Alături de duci era și Prințul George, care a marcat și debutul lui la loja regală de pe Wimbledon. Micul prinț este deja celebru pentru grimasele lui, care n-au lipsit nici de această dată. George a fost entuziasmat de confruntarea dintre Nick Kyrgios și Novak Djokovic, trăind fiecare emoție din timpul meciului.

Iulia Mirică

Foto: hepta