Kate Middleton și rochia reciclată de la BAFTA 2023

Kate Middleton a radiat pe covorul roșu la Premiile Bafta 2023 de duminică seara, alături de Prințul William. Plină de farmec, Prințesa de Wales a surprins din nou pe toată lumea cu alegerea ținutei sale. A optat să poarte o rochie reciclată și pentru această ocazie. Mai exact, aceeași pe care a purtat-o și în 2019 la ceremonia de la Londra, care „sărbătorește cel mai bun film din ultimul an”.

Kate Middleton și Prințul William au luat parte duminică la Premiile BAFTA 2023. Cuplul a fost printre ultimii participanți care au sosit la Southbank Centre din Londra înainte de începerea ceremoniei de premiere. Ceea ce a surprins pe toată lumea a fost aspectul lui Kate, care a părut destul de familiar fanilor regali.Rochia reciclată a lui Kate Middleton, de la BAFTA 2023

A purtat o rochie de bal Alexander McQueen, cu un singur umăr, lungă până la podea, pe care a purtat-o ​​anterior la Premiile BAFTA 2019, a declarat, pentru publicația Insider, un purtător de cuvânt al Palatului Kensington.

Însă chiar dacă a purtat din nou o rochie reciclată, Prințesei de Wales a avut parte de un look cât se poate de diferit față de data trecută. A adăugat mănuși lungi negre și o geantă clutch.

Kate a impresionat și cu accesoriile alese pentru a accesoriza ținuta. Mai exact, este vorba de o pereche de cercei florali în cascadă de la Zara, potrivit Mail Online. Surpriza totală este prețul la care sunt listați pe site-ul popularului brand: doar 27,90 USD.

Cât despre Prințul William, acesta a purtat un smoking negru, la care a adăugat un papion. Cum era de asteptat, cuplul regal a strans peste 450.000 de aprecieri la pozele postate în mediul online de la grandiosul eveniment.

Nu la prima rochie reciclată

Dar nu este prima dată când Kate Middleton a ales să poarte o rochie reciclată pe covorul roșu de la Premiile BAFTA. În 2020, ea a îmbrățișat tematica „modei sustenabile” la ceremonie, purtând o rochie Alexander McQueen alb-aurie, purtată ​​anterior în 2012.

Prințul William este Academiei britanice de film şi de televiziune (BAFTA) din 2010, potrivit site-ului oficial al organizației. Aceasta este prima dată când William și Kate au participat la eveniment în calitate de Prinț și Prințesă de Wales, titlu pe care l-au moștenit de la Regele Charles, după ce acesta a urcat pe tron ​​în septembrie 2022.

Redactor: Adelina Maris

Sursa foto: Hepta Photo Agency