Kate Moss, pe coperta revistei cu iepurasi

Kate Moss, pe coperta revistei cu iepurasiSupermodelul Kate Moss va aparea pe coperta unei faimoase publicatii dedicate barbatilor pentru a celebra cea de-a 60-a aniversare a revistei si implinirea frumoasei varste de 40 de ani de catre Kate. Inca din luna iunie a acestui an aparusera zvonuri in acest sens, desi la momentul respectiv niciuna dintre parti nu a dorit sa comenteze.

Iata ca acum, aceste zvonuri s-au dovedit a fi mai mult decat adevarate. “Vorbim despre un brand de nivel mondial. Si aveam nevoie de o persoana pe masura. Discutam aici despre imaginea Burberry, despre cel mai cunoscut supermodel din lume. Totul a inceput cu Marilyn Monroe acum 60 de ani, acum o avem pe Kate Moss”, a declarat directorul editorial al revistei cu iepurasi.  Kate va aparea in numarul de ianuarie/februarie 2014, iar sedinta foto se pare ca s-ar fi desfasurat deja. Ce-i drept, si noi asteptam cu interes.

 

Text: Ruxandra Raica

septembrie 27th, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate