Kate, prima apariţie ca Prinţesa de Wales

Prinţesa de Wales

Catherine, Prinţesa de Wales, și Prințul William s-au alăturat regelui și reginei consort prima vizită de stat cu Regele Carol al III-lea ca monarh. Iar Kate Middleton a participat la primul ei banchet în calitate de Prințesă de Wales.

Noii prinț și prinţesa de Wales au jucat, de asemenea, un rol proeminent, în conformitate cu noile lor roluri.Tribut Prinţesei Diana

Pentru această ocazie, Kate a fost definiția definiţia eleganţei într-un look monocrom maro. Ținuta ei sofisticată a constat într-o rochie cu mâneci lungi, cu decolteu cu guler și fustă plisată, de la Emilia Wickstead. Ea a purtat un cluch Mulberry în aceeași nuanță și pantofi  Gianvito Rossi din piele întoarsă asortaţi.

Regina Elisabeta a II-a folosit ani de zile produsele Cyclax, o gamă adaptată nevoilor femeilor tonice, puternice, classy, naturale, de toate vârstele și cu prețuri foarte accesibile. Gama recomandată şi de farmaciştii Catena!

Dar accesoriul care a fost cu adevărat deosebit a fost toca semnată Sean Barrett, care era împodobită cu o fundă la spate.

Prinţesa de Wales a ținut să aducă un omagiu regretatei Prințese Diana purtând celebra broșă a Prințesei Inimilor. Broșa i-a fost dăruită Dianei de către regina mamă cu ocazia logodnei sale cu regele Carol al III-lea.

Tribut Reginei Elisabeta a II-a

La banchetul ocazionat de această vizită Prințesa a purtat tiara cu diamante și perle împreună cu o rochie albă Jenny Packham și o brățară de perle care a aparținut cândva Reginei Elisabeta.

Rochia Jenny Packham este disponibilă online pentru prețul de 4.303 lire sterline și face parte din colecția de rochii de mireasă a designerului.

Tiara împrumutată

Tiara, denumită Queen Mary’s Lover’s Knot Tiara a fost preferata Prințesei Diana și a devenit piesa pe care Kate o folosește la ocazii de stat. Aceasta este a noua oară când o poartă. Ea a purtat-o pentru prima dată în decembrie 2015 la recepția diplomatică anuală găzduită de regina Elisabeta la Palatul Buckingham. Ea a ales-o din nou pentru același eveniment în anul următor și a purtat-o din nou în 2017 pentru banchetul de stat pentru regele și regina Spaniei. Ultima dată când Kate a fost văzută în purtînd această tiară a fost pentru recepția diplomatică din decembrie 2019.

O bijuterie de 200 de ani!

Tiara a fost realizată pentru regina Mary la începutul secolului XX și a fost modelată după o bijuterie anterioară cunoscută sub numele de Cambridge Lover’s Knot Tiara. În anii precedenți, Kate a împrumutat tiara de la regina Elisabeta, dar se crede că colecția de bijuterii a reginei defuncte a fost transmisă regelui Carol și, prin urmare, tiara este împrumutată de la acesta.

Cristina Dudău

Foto Hepta