Kate si William, sedinta foto cu copiii in gradina

Kate Middleton a creat cea mai frumoasa gradina pentru evenimentul Chelsea Flower Show. Ducesa a avut un 2019 destul de aglomerat, cu studiul si implementarea proiectului de design al gradinii pe care o va prezenta la acest show.Kate Middleton a proiectat cea mai frumoasa gradina

Intr-o serie de fotografii facute publice de Palatul Kensington, Kate apare alaturi de familie: printul William si cei trei copii ai lor printul George, printesa Charlotte si cel mai mic membrul al familiei, printul Louis.

Instantaneele au surprins de la chipul dulce si plin de inocenta a lui Louis in timp ce era dat in leagan de tatal sau, la entuziasmul lui George si Charlotte care si-au bagat picioare goale intr-un parau.

De altfel, Palatul a confirmat ca George si Charlotte au adunat bete, frunze si conuri de pin de la casa lor din Anmer Hall pentru gradina mamei lor, facand experienta de design a lui Kate cu mult mai personala.

 

In fotografiile surprinse de fotograful regal Matt Porteous, ducii de Cambridge se arata incantati sa petreaca timp in aceasta gradina pe care Kate a proiectat-o impreuna cu Andrée Davies și Adam White de la Davies White Landscape Architects pentru Societatea Horticolă Regala.

Ducesa a dezvaluit pentru o televiziune locala: “Chiar simt ca natura si faptul ca sunt in aer liber aduc beneficii uriase pentru bunastarea noastra fizica si psihica, in special pentru copii. Aceasta gradina pe care am creat-o inspira cu adevarat familii, copii si comunitati pentru a iesi afara, pentru a se bucura de natura, aer curat si de a petrece timp de calitate impreuna cu familia “.

Text: Iulia Mirica