Kate Upton lupta impotriva cancerului

Kate Upton lupta impotriva canceruluiKate Upton s-a implicat intr-un nou parteneriat, asa cum ii sta bine oricarui supermodel, si nu este orice fel de parteneriat, ci unul care incurajeaza lupta impotriva cancerului. Supermodelul s-a alaturat brandului Neff pentru a crea o colectie de caciuli tricotate in editie limitata, iar in urma achizitionarii acestor produse banii vor fi donati unei fundatii care se ocupa cu cercetari in domeniul cancerului.

Caciulile care pot fi achizitionate online fac parte din colectia The Neff Hope Love Collection si au brodate in partea din fata cuvantul “iubire”. Colectia a fost lansata chiar de Valentine’s Day, deoarece februarie este luna preventiei cancerului.

Caciulile sunt foarte dragute, iar cele care le vor purta se pot mandri cu faptul ca au imprumutat o mica parte din stilul lui Kate. 10% din costul unei caciuli va fi donat in scop caritabil.  Caciulile vor fi disponibile pe piata timp de o luna.

 

Text: Ruxandra Raica

februarie 18th, 2014 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate