Katy Perry, aparitie memorabila pe scena X Factor Marea Britanie

Katy Perry aparitie memorabila pe scena X Factor Marea BritanieKaty Perry a aparut pe scena finalei live a show-ului X Factor Marea Britanie pe Wembley Arena si a impresionat publicul prin tinuta sa, absolut rapitoare. Cantareata in varsta de 29 de ani a aparut din tavan intr-o cusca imensa alaturi de o trupa de dansatori si a purtat o rochie fabuloasa, din pene si pietre pretioase, ce imita aripile unei pasari. In partea de sus a avut o bustiera aurie cu umeri dramatici si si-a completat lookul cu o bentita asemanatoare celor grecesti, cu model de frunze de dafin.

In plus, a purtat dres-plasa si tocuri foarte, foarte inalte. Amintim si de machiajul ei in tonuri de auriu si in asentimentul rochiei.

Dar in timp ce starleta a impresionat cu siguranta prin lookul ei, vocea ei, mai bine zis reprezentatia ei, nu a fost la fel de apreciata, ba chiar a lasat de dorit. Pe pagina X Factor fanii au comentat momentul si au acuzat-o, spunand ca frumusetea nu este intotdeauna de ajuns, si ca data viitoare ar fi mai bine ca artista sa faca playback.

 

Text: Ruxandra Raica