Katy Perry şi Orlando Bloom vor fi părinţi

Cântăreaţa americană, în vârstă de 35 de ani, a anunţat prin intermediul noii sale piese că va deveni mamă.

Videoclipul piesei “Never Worn White” a fost lansat joi dimineaţă. În videoclip, artista apare într-o rochie albă, cu mâneci lungi şi… cu burtică.

Fanii au observat imediat acest lucru şi au întrebat-o pe cântăreaţă dacă este adevărat. Aceasta a confirmat zvonurile printr-un live, pe Instagram.

Katy va deveni mamă pentru prima oară, în timp ce logodnicul său, Orlando Bloom mai are un fiu de 9 ani, împreună cu fosta sa soţie, Miranda Kerr. „Îmi doresc foarte mult să mă bucur de familie și prieteni, de fiul meu frumos Flynn, dar și să am cât mai mulți copii. Vreau să mă asigur că atunci când mă implic într-o relație o fac cu inima deschisă”, spunea actorul  în noiembrie.

Cei doi formează un cuplu din 2016 şi s-au logodit anul trecut, de Valentine s Day.

https://www.instagram.com/p/Bt5gRBDHNZl/?utm_source=ig_embed

Katy Perry nu este singura artistă care a anunţat public că va deveni mamă prin intermediul unei piese, aceeaşi strategie a adaptat-o şi cântăreaţa autohtonă, Feli Donose.Despre Katy Perry

Katheryn Elizabeth Hudson este o cântăreață americană care a devenit cunoscută datorită hitului din 2008 „I Kissed a Girl”. Single-ul a atins prima poziție în peste 20 de țări, inclusiv în Statele Unite, Canada, Marea Britanie, Australia și United World Chart.

Continuând o carieră de succes, primește multe nominalizări, premii și distincții ca artist de nivel mondial, devenind unul dintre cei mai bine vânduți artiști muzicali din istorie, cu peste 100 de milioane de albume și single-uri vândute la nivel mondial, dintre care 81 de milioane de single-uri și peste 12 milioane de albume în SUA.

Artista a mai fost căsătorită cu Russell Brand, cu care a avut un mariaj de doar 14 luni.

Text: Bettina Cristea

Photo: Instagram