Kazibo… Hit dupa hit

Cine sunt baietii de la Kazibo?

Nici eu nu stiam prea bine, de aceea am mers la Mamaia Music Awards, sa-i cunosc pe cei care, de aproape un an, cuceresc radioul cu featuring-uri cu cei mai mari artisti: Delia, Andra, Holograf, Alexandra Ungureanu s.a.m.d.

Si asa i-am cunoscut pe Naguale si Zaga, doi dintre cei care ne canta si ne incanta cu piese fresh si sound-uri diferite. Si am aflat ca sunt mai multi, ca fiecare isi are bine stabilit rolul, ca muncesc de foarte mult timp si abia acum au inceput sa culeaga roadele. Ca iubesc muzica si toate eforturile pe care le fac par mici in comparatie cu feedback-ul primit. Ca nu-si iau vacanta, pentru ca se simt permanent in vacanta facand ceea ce le place cel mai mult. Si i-am intrebat “De unde vine Kazibo?”, iar ei mi-au raspuns fara modestie, dar cu un entuziasm molipsitor, ca “Proiectul Kazibo reprezinta succesul garantat in industria muzicala romaneasca”.

Si mi-a placut increderea lor si i-am simtit tineri, plini de viata, nonconformisti, dar dedicati. Si sunt sigura ca vor face in continuare piese bune, energice si deosebite, pe care le voi auzi in fiecare dimineata la radio si imi vor binedispune ziua. Felicitari, baieti, si la cat mai multe piese pe care sa dansam!

Text: Catalina Buzdun