Kazibo Music, marii castigatori de la MMA

kazibo-music-1Aseara, la Sibiu, a avut loc cea de-a patra editie a Media Music Awards, cea mai importanta gala a muzicii romanesti care reuneste pe aceeasi scena cei mai apreciati artisti ai momentului. In cadrul evenimentului, echipa Kazibo Music a batut recordul, fiind premiata cu nici mai mult, nici mai putin de 7 trofee, dintre care cel mai important a fost acela pentru cei mai buni compozitori − Best Producer.Kazibo Music, hit dupa hit

Echipa Kazibo Music, formata din Ovidiu Baciu, cunoscut publicului sub pseudonimul de Naguale, si Alex Pelin, a compus cele mai difuzate, vizualizate si votate piese ale anului 2015. Dintre acestea amintim: Pe aripi de vant, cantata de Delia feat. Kaira, piesa care a fost marea castigatoare a serii la cele mai importante categorii − Best Featuring, Best Pop, Media Forest Award – Cea mai indelunga stationare pe primul loc, Best Video si Best Song – Cea mai difuzata piesa. De asemenea, adaugam listei de hituri si piesele Naguale ft. Andra – Falava, Delia – Inimi Desenate, Glance ft. Elena & Naguale – In Bucati, Dan Bittman – Si ingerii au demonii lor, melodie care a primit trofeul la categoria Best Rock.

kazibo-music-2Urmatorul pas al baietilor de la Kazibo, dupa cooptarea a 3 noi membri, Andy Platon, Alexandru Antonescu si Luca George, este colaborarea cu artisti de renume de peste hotare. Premiile de la Sibiu au venit sa confirme faptul ca sunt cei mai talentati si importanti compozitori din industria muzicala romaneasca.

Text: Madalina Manole