Keira Knightley si rochia de mireasa

Keira Knightley si rochia de mireasa Keira Knightley este una dintre actritele atipice, chiar daca designerii din intreaga lume se inghesuie pentru a o imbraca. Insa Keira a demonstrat ca este o fashionista in adevaratul sens al cuvantului, reciclandu-si rochia de mireasa, pe care, de fapt si de drept, o mai purtase.

Si daca majoritatea celebritatilor aleg sa investeasca o avere in ceea ce priveste rochia de mireasa, la nunta sa cu James Righton din Franta, frumoasa actrita a optat pentru o rochie pe care nu o purta pentru prima data, fiind vorba despre o creatie semnata Rodarte, de la petrecerea BAFTA din 2008. Serile trecute, actrita a ales sa poarte pentru a treia oara aceasta rochie, recicland-o practic, dandu-i o noua infatisare si accesorizand-o diferit. Keira a stralucit in lumina reflectoarelor alaturi de sotul ei asortandu-si rochia unei perechi de sandale aurii, cu un design foarte finut. Ne place Keira pentru cu nu are fite si pentru ca orice ar purta, chiar si de 4-5 ori, arata foarte bine pe ea.

 

Text: Ruxandra Raica

decembrie 6th, 2013 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate