Kelly Rowland s-a casatorit cu managerul sau

Kelly Rowland s-a casatorit cu managerul sauPotrivit Us Weekly, se pare ca frumoasa Kelly Rowland s-ar fi casatorit cu managerul si iubitul ei, Tim Witherspoon, saptamana trecuta, in cadrul unei ceremonii restranse in Costa Rica. Cei doi se pare ca ar fi schimbat juramintele in fata a 30 de persoane.

Beyonce, Solange, mama acestora, Tina Knowles si Michelle Williams au participat la ceremonie. Beyonce si Solange ar fi ajuns la destinatie cu un avion privat. Rowland a confirmat logodna in luna decembrie a anului trecut, in cadrul unui interviu, iar inelul sau de logodna nu a putut trece neobservat.

 Cererea in casatorie

Rowland a fost ceruta in casatorie intr-un mod aparte, pe cand statea de voba cu iubitul sau prin intermediul programului Skype. „Imi amintesc ca era tarziu, ca ne uitam unul la celalalt si ca eram foarte sinceri. Atunci mi-a pus intrebarea, si i-am raspuns foarte simplu… «da». Pentru mine, este ca si cum am cel mai bun prieten alaturi de mine pentru toata viata. Chiar este cel mai bun prieten al meu”, a declarat Kelly. Daca este asa, le uram celor doi sa fie fericiti si sa se bucure de o viata frumoasa impreuna.

 

Text: Ruxandra Raica