Kendall Jenner – acuzată că a riscat sănătatea invitaţilor de la petrecerea sa

Kendall Jenner a făcut 25 de ani, chiar de Halloween. Deşi sora sa, Kim Kardashian şi-a făcut ziua acum aproape două săptămâni, pe o insulă, alături de mulţi invitaţi, fără măsuri sanitare, iar după câteva zile i-a rugat pe toţi invitaţii să rămână în carantină la domiciliu pentru că sora sa Khloe a fost confirmată cu COVID-19, la două zile de la anunţ, iată că şi Kendall, totuşi, şi-a sărbătorit cu mare fast aniversarea. Tot cu mulţi invitaţi şi tot fără respectarea măsurilor de siguranţă împtriva COVID-19.

Deşi Kim Kardashian West a fost dur criticată pentru încălcarea măsurilor de siguranță sanitară, asta nu a împiedicat-o pe sora sa mai mică să-şi sărbătorească ziua. 

La petrecerea de Halloween a lui Kendall au luat parte peste 100 de oameni, fapt care pune la îndoială seriozitatea cu care familia Jenner şi inclusiv sărbătorita tratează această perioadă de pandemie. Dintre celebrităţile nelipsite la party-ul lui Kendall au făcut parte şi Kanye West, Kim Kardashian, Travis Scott, Jaden Smith, Justin and Hailey Bieber, The Weeknd, Doja Cat, Winnie Harlow, Justine Skye, Quavo şi Saweetie.

Conform presei americane, invitaţii au fost rugaţi să nu fotografieze şi să nu filmeze nimic de la petrecere, şi cu atât mai puţin, să urce imaginile în Social Media. Însă, regula a fost rapid încălcată, iar fotografiile şi video-urile au început să umple internetul.

Tematica petrecerii aniversare de Halloween, organizată de Kendall, a fost ca fiecare invitat să se costumeze într-un actor, personaj sau artist celebru. Drept urmare, sărbătorită s-a costumat în Pamela Anderson, Margot Robbie în fosta componenta a trupei Spice Girls, Ginger, Doja Cat a fost Mystique din X-men, The Weeknd s-a costumat în Profesorul Trăsnit, iar Travis Scott a îmbrăcat costumul lui Batman.