Kids Fashion Week

Kids Fashion WeekPrima editie Kids Fashion Week se va desfasura in zilele de 27 si 28 februarie, incepand cu ora 19:00, in incinta Teatrului Excelsior Bucuresti. Evenimentul va aduce pe podium designeri romani si branduri din industria de moda pentru copii si este realizat cu sprijinul Metropolitan Life. Toti cei prezenti vor urmari ultimele trenduri in moda pentru copii, impuse de designeri si branduri precum: Catalin Botezatu, Rita Muresan, Clara Rotescu, Maria Simion, Aioffe Boutique, Ambra Design, Chicco, Atelierele Ilbah.

Bucurestiul va fi capitala modei pentru copii

Bucurestiul va deveni, pentru doua zile, capitala modei pentru copii. Evenimentul se va bucura de momente artistice si va fi prezentat de Bianca Ionita. Prin intermediul acestei prime editii, organizatorii doresc sa imbine moda cu generozitatea: 10% din fondurile provenite in urma evenimentului vor fi donate Fundatiei Filantropice Metropolis, venind in intampinarea copiilor defavorizati. Proiectul s-a nascut din dorinta de a promova industria de moda pentru copii, dar si de a aduce un concept nou in Romania.

Text: Ruxandra Dumitrescu

februarie 19th, 2016 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate