Kim Basinger, model la 60 de ani

Kim Basinger, model la 60 de aniVarsta nu reprezinta mai mult decat un numar, lucru adevarat in cazul frumoasei actrite Kim Basinger, care a semnat un contract cu agentia de modelling IMG Models la varsta de 60 de ani. Astfel, Kim s-a alaturat fiicei sale de 18 ani care este si ea unul dintre modelele agentiei.

Nimic surprinzator aici, de vreme ce actrita arata extraordinar de bine si ne uimeste cu aparitiile sale impecabile. Pare ca anii nu au trecut deloc peste Kim, care si-a pastrat frumusetea si prospetimea. Dupa divortul de Alec Baldwin din anul 2002, acesta a descris-o pe fosta sa sotie ca fiind una dintre cele mai frumoase femei care a trait vreodata si nici chiar divortul nu l-a putut face sa nu recunoasca acest fapt.

“Suntem incantati si onorati sa lucram cu o distinsa si talentata actrita precum Kim Basinger. Kim are o imagine foarte puternica pe ecrane si ne va ajuta sa gasim noi parteneriate”, a declarat un reprezentant al companiei. Astfel, Basinger se alatura fiicei sale, Ireland Baldwin, iar noi suntem curiosi sa vedem rezultatele acestui parteneriat.

 

Text: Ruxandra Raica