Kim Kardashian confirmă lansarea colecției capsulă cu Fendi

Da, da! Ai văzut bine! Kim Kardashian, deținătoare business-ului de lenjerie intimă Skims, va lansa o colecție capsulă de lenjerie intima, alături de faimoasa casă de modă Fendi. Colecția Skims X Fendi va fi lansată luna viitoare.

Deși brand-ul lui Kim Kardashian, Skims este un low spre medium level în ceea ce privește materialele, care sunt pentru marea masa, având prețuri accesibile, probabil că prin această colaborare, vedeta dorește să ridice target-ul brand-ului său. Așadar, alăturându-și brand-ul cu unul celebru, cu produse pentru persoanele cu posibilități financiare, aceasta va putea accesa și masele de oameni cu bani.

Zvonurile că starul american va pregăti o surpriză cu o casă de modă celebră au apărut încă de când Kim Kardashian a tot fost văzută vizitând Roma, la începutul verii. Aceasta a fost surprinsă când vizita sediul de birouri Fendi, dar și în compania prietenului său, Kim Jones, actualul director de creație al casei de modă.

Fosta soție a lui Kanye West (actual “Ye”) a anunțat marea colaborare prin intermediul unei postări pe Instagram.

Mai mult decât atât, Kim a început să trimită produse din noua sa colecție influencerilor, pentru a-i promova lansarea. Printre aceștia se numără și modelul spaniol Sita Abellan, care a primit două perechi de slipi.

Bettina Cristea

Foto: Instagram