Kim Kardashian in vizor

kim-kardashian-picPutine sunt vedetele care sunt permanent in atentia presei asa cum este Kim Kardashian in ultima vreme. Ca e de bine sau de rau, are mai putina importanta. Important este ca se scrie despre ea. Si ei pare sa-i convina teribil de tare aceasta atentie excesiva care i se acorda. Ca se scrie despre hainele ei mult prea stramte pentru silueta care nu si-a revenit complet dupa nasterea recenta, sau ca este aspru criticata pentru faptul ca si-a transformat nunta cu rapperul Kanye West intr-un circ mediatic pe munti de bani, lui Kim putin ii pasa. Acuzata fiind ca apare intentionat in tinute provocatoare la evenimente care nu prea se preteaza la asa ceva, numai pentru a atrage atentia asupra ei, iarasi nu pare sa o intereseze. Ca sunt oameni care se intreaba: “pana la urma, cine este aceasta Kim Kardashian si ce mare lucru stie ea sa faca?”- pare sa o avantajeze. Parca e vesnic pregatita sa raspunda: “nu stiti despre mine? O sa stiti! O sa am eu graija de asta!” Si chiar pare hotarata sa o faca. Are propriul parfum, este recunoscuta pentru machiajul ei, are o linie vestimentara impreuna cu surorile ei, ba chiar si un show: ”Keeping Up With The Kardashians”.

 Kim Kardashian si familia

Pana si tinuta aleasa pentru micuta North West la petrecerea de un an a facut obiectul unei postari aducatoare de publicitate pe Twitter. Ca si stirea potrivit careia, micuta are déjà un dulap plin de hainute ale unor mari designeri precum Roberto Cavalli si Oscar de la Renta.

La Saptamana Modei de la Paris, Kim a fost prezenta impreuna cu sora ei mai mica, Kendall Jenner, la Gala Fundatiei Vogue, parte din eveniment. Si daca fotografiile nu au fost de ajuns, stirea a iesit dintr-o postare a surorii ei pe reteaua Instagram. O glumita referitoare la statura micuta a lui Kimin comparativ cu a surorii ei. Si uite asa s-a mai nascut o stire. Un marketing extrem de agresiv, dar … de apreciat.

 

Text: Alina Niculescu