Kim Kardashian și cel mai amuzant moment de la Milano Fashion Week

 

Kim Kardashian știe mereu cum să se facă remarcată, chiar și în acele momente în care multe vedete și-ar dori să devină invizibile. S-a întâmplat chiar la Săptămâna Modei de la Milano – Milano Fashion Week, când Kim a apărut într-o ravisantă creație Dolce & Gabbana, însă care i-a dat ceva bătăi de cap blondinei.

Rochia strălucitoare celor de la D&G i-a venit ca turnată Lui Kim Kardashian, dar în sensul mai puțin bun. Superstarul abia s-a putut mișca în ținuta extrem de mulată, fapt ce i-a îngreunat serios mersul. Așa că a fost nevoită să se deplaseze prin sărituri. Iar cu siguranță, momentul în care Kim întreabă în stânga și-n dreapta de lift va rămâne unul care va stârni multe reacții de amuzament pentru mult timp.Kim Kardashian și ipostază inedită de la Milano Fashion Week

Kim Kardashian știe și a știut mereu să stârnească reacții cu orice apariție a ei. Mai nou, și cu declarațiile ei din ce în ce mai sincere despre ce ar fi în stare să facă pentru un look iconic. Vedeta a declarat într-un interviu pentru New York Times, în iunie, că va „mânca excremete în fiecare zi” dacă asta va trebui să facă pentru a arăta și a se menține tânără. Cu așa hotărâre și determinare deja exprimate, ne gândim că apariția ușor stânjenitoare în rochia extrem de mulată de la D&G de la Milano Fashion Week a celebrului influencer a meritat orice efort și încordare. Și asta pentru că a știut cum să atragă atenția tuturor, din nou!

La Milano, Kim Kardashian a fost în centrul atenției cu alegerea ei vestimentară marca D&G. Și pe lângă surprinzătoarea apariție pe podium, la prezentarea colecției 2023 a celebrului brand, a impresionat pe toată lumea A purtat o rochie strălucitoare de la Dolce & Gabbana, însă care i-a restricționat destul de mult mișcarea. Pe rețelele de socializare a apărut un videoclip în care o înfățișează pe divă chinuindu-se să meargă și să urce scările în rochia care îi îmbrățișează trupul, și la propriu, și la figurat.

Kim Kardashian la Milano Fashion Week. Sursa: TikTok
Kim Kardashian la Milano Fashion Week. Sursa: TikTok

Kim, la Milano Fashion Week: „Există vreun lift?”

Ajuns pe TikTok, distribuit pentru prima dată de prietena ei Stephanie Shepherd, filmulețul cu Kim în rochia D&G abia mergând sau țopăind pentru a urca niște trepte a devenit viral în timp record și pe celelalte platforme de socializare din mediul online.

„Există vreun lift?”, se aude Kim întrebând în clip în timp ce încearcă să urce treptele.

Kim Kardashian se chinuie sa urce scarile in rochia Dolce & Gabbana. Sursa foto: TikTok
Kim Kardashian se chinuie sa urce scarile in rochia Dolce & Gabbana. Sursa foto: TikTok

Și presa internațională prezentă la marele eveniment de la Milano a surprins-o în unele ipostaze inedite pe Kim Kardashian, de exemplu, când a fost nevoit și să se întindă pe spate în mașină din cauza ținutei sale cu corset strâns și foarte mulată. De asemenea, nici pantofii ei argintii cu toc înalt nu i-au ușurat deloc situația.

 

Kim Kardashian a urcat cu greu in masina in rochia Dolce & Gabbana la Milano Fashion Week. Sursa foto: TikTok
Kim Kardashian a urcat cu greu in masina in rochia Dolce & Gabbana la Milano Fashion Week. Sursa foto: TikTok

Internauții au rămas surprinși de ipostaza în care au văzut-o pe vedeta din „The Kardashians”, însă mulți au rămas impresionați de sacrificiile pe care le-ar face Kim pentru o apariție uluitoare la Milano Fashion Week.

„Kim ar face orice pentru modă… și trebuie să o respect pentru asta”, este unul dintre cele mai apreciate comentarii din mediul online, în timp ce un alt urmăritor a glumit pe seama celebrului influencer: „De ce nu o cară oamenii pe această regină?”.