Kim Kardashian și Pete Davidson au mers în prima lor vacanță împreună. Iată ce destinație au ales

Kim Kardashian și Pete Davidson și-au început noul an cu o vacanță exotică în Bahamas. Cei doi au fost surprinși de paparazzi chiar în momentul în care au ajuns pe insula din Oceanul Atlantic.

Farmaciștii Catena recomandă crema iluminatoare pentru conturul ochilor de la Rilastil, din gama ProgressionHD, o cremă cu acțiune de lifting și antirid, creată pentru a asigura un aspect luminos și relaxat.

View this post on Instagram

A post shared by CORE (@corefashion)

Ambii purtau ținute relaxate, fondatoarea Skims alegând să poarte un top extrem de decoltat și o pereche de jeanși negri. Comediantul a optat pentru o jachetă albastră și o pereche de pantaloni într-o nuanță de bej, pe care le-a accesorizat cu un rucsac Louis Vuitton.

View this post on Instagram

A post shared by E! News (@enews)Kim Kardashian nu o mai urmărește pe Miley Cyrus pe Instagram

Pete Davidson a găzduit alături de Miley Cyrus un concert special susținut de Anul Nou în Miami. Publicațiile internaționale spun că vedeta internațională Kim Kardashian a fost deranjată de apariția lui Pete Davidson pe scenă alături de Miley Cyrus. Întâlnirea dintre cei doi a făcut-o pe vedetă să renunțe la prietenia de pe rețelele sociale pe care o avea cu Cyrus.

În cadrul spectacolului, Miley a făcut senzație după ce topul acesteia s-a desprins și a lăsat-o aproape goală pe scenă. Davidson și Miley au interpretat împreună melodia Miami a artistului Will Smith. Sursele spun că înainte de marele eveniment, Miley a luat parte la emisiunea comediantului pentru a-și promova interpretările. Se pare că artista a mers la The Tonight Show unde a cântat melodia ”It should have been me”.

Iulia Mirică

Foto: google images