Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit într-o ceremonie fastuoasă

Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit duminică la L’Olivetta, o vilă deținută de Dolce & Gabbana din Portofino, Italia, înconjurați de cei mai apropiați prieteni și familie. Recepția a fost găzduită la un castel din secolul al XVI-lea din apropiere, Castello Brown.

La scurt timp după ce a spus „Da”, Kardashian a împărtășit o serie de fotografii de la ceremonia nunții lor, descriind postarea cu „ferici pentru totdeauna”.

Într-una dintre fotografii, Kourtney Kardashian, care a purtat o rochie mini Dolce & Gabbana și un voal lung, îl săruta pe noul ei soț, care a postat aceeași poză la scurt timp după. Ea și-a completat look-ul cu un machiaj glam și o manichiură baby-pink.

Mirele arăta la fel de elegant într-un costum negru personalizat de aceeași casă de modă de lux italiană.

Mama lui Kourtney, Kris Jenner, și surorile ei, Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Kendall Jenner și Kylie Jenner, au fost toate prezente.Omagiu adus mirelui de către proaspăta soție

Kourtney a purtat un voal dramatic care includea un omagiu emoționant adus mirelui. Voalul din tul a lui Kardashian a fost brodat manual cu o reprezentare uriașă a Fecioarei Maria și cuvintele „respect pentru loialitatea familiei”, inspirate de tatuajul de pe cap al lui Barker, cu aceeași iconografie și text religios.

Realizat cu o tehnică „puncte în cruce”, așa cum au împărtășit Dolce & Gabbana pe Instagram duminică, designul „este un simbol al alianței, respectului și devotamentului comun” și a fost înconjurat de aplicații florale din dantelă inspirate de florile Portofino.

Barker, în vârstă de 46 de ani, este faimos si pentru tatuajele lui din cap până în picioare și a vorbit în trecut despre cele cu tematică religioasă.