Kris si Bruce Jenner au recunoscut ca nu mai formeaza un cuplu

Kris si Bruce Jenner au recunoscut ca nu mai formeaza un cupluKris si Bruce Jenner au confirmat faptul ca s-au separat dupa 22 de ani de casatorie. Cel mai cunoscut cuplu cu propriul reality tv a recunoscut s-a despartit dupa luni de speculatii care anuntau ca ar exista probleme in paradis. Kris si Bruce, care au impreuna doua fete si inca patru copii din relatiile anterioare, au spus pentru E! News ca nu mai locuiesc impreuna.

Totusi, cei doi afirma ca isi vor purta intotdeauna respect, ca vor ramane prieteni si ca familia va reprezenta pentru ei o prioritate. Cuplul a pastrat secreta separarea si nu divorteaza inca din cauza contractului prenuptial. Desi cei doi se pare ca s-ar fi despartit de mai bine de un an, show-ul Keeping Up With The Kardashians a continuat sa se filmeze, insa dintr-o cu totul alta perspectiva. Desi Bruce se mutase intr-o alta casa, motivul ar fi fost acela ca are nevoie de mai mult spatiu, mai ales dupa ce Kim Kardashian a devenit mamica. Noi credem ca lui Kris, 57 de ani, si lui Bruce, 54 de ani, le-a cam daunat aceasta expunere continua a vietii la televizor.

 

Text: Ruxandra Raica

octombrie 16th, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate