Kristen Stewart si-a vopsit parul pentru un nou rol

Kristen Stewart si-a vopsit parul pentru un nou rolErati obisnuiti cu lookul cuminte al lui Kristen Stewart? Ei bine, fanii lui Kristen au fost luati prin surprindere de noua infatisare a actritei, care si-a vopsit parul intr-o nuanta puternica de portocaliu.

Carui fapt sa se datoreze aceasta schimbare? Kristen se pregateste pentru un nou rol, despre care inca nu stim nimic. Kristen apare intr-o poza postata pe Twitter de catre Salonul Maison de Cheveux din New Orleans, acolo unde hairstilistii s-au ocupat de ea. „Kristen Stewart se pregateste de un nou rol”, era mesajul care insotea postarea. Regizorul filmului este acela care se pare ca a hotarat ce culoare sa adopte Kristen, a declarat o sursa.

      Schimbarea s-ar putea insa sa nu dureze prea mult pentru Kristen, care declara nu cu foarte mult timp in urma ca isi doreste sa se tunda scurt: „Daca nu as fi actrita, cu siguranta as face foarte multe schimbari cu parul meu. O sa vreau la un moment dat sa adopt o tunsoare foarte scurta. Si cu siguranta ma voi rade in cap inainte de a muri. Si imi voi face si un tatuaj cat timp voi fi rasa in cap”.

 

Text: Ruxandra Raica