Kylie Jenner e cea mai bogata tanara din lume

Mai putin de trei ani i-au trebuit celebrei Kylie Jenner sa ajunga in topul celor mai bogate 30 de femei din lume si dintre toate, e cea mai tanara.

Kylie Jenner la doar cei 21 de ani ai sai a devenit cel mai tanar miliardar din toate timpurile de pe lista Forbes, cu o avere estimata la 1 miliard de dolari, suma la care Mark Zuckerberg a ajuns „abia” la varsta de 23 de ani.

Cel mai tanar membru al familiei  Kardashian a fondat si detine Kylie Cosmetics, o afacere de produse cosmetice care, anul trecut, a generat vanzari de aproximativ 360 milioane de dolari anul trecut, potrivit BBC.

„Nu ma asteptam la nimic, nu am anticipat viitorul, dar ma simt foarte bine. E o apreciere placuta”, a spus Kylie Jenner pentru Forbes.Alte surse de venit

Pe langa profitul inregistrat in urma comercializarii produselor cosmetice, Kylie strage zeci de milioane de dolari anual din aparitiile ei la diverse emisiuni televizate si din reclame. In comparatie cu ea, sora cea mare a lui Kylie, Kim Kardashian, a strans o avere estimata la 350 de milioane de dolari.

Text: Iulia Mirica

Sursa foto: Facebook