La 67 de ani, Gheorghe Gheorghiu a făcut nuntă la New York

gheorghe gheorghiu nuntă

Gheorghe Gheorghiu, celebrul cântăreț de muzică folk, acum în vârstă de 67 de ani, s-a căsătorit în Statele Unite ale Americii, cu femeia alături de care era de mai mulți ani. Naşi de cununie au fost Maria Dragomiroiu şi soţul ei, impresarul şi organizatorul de spectacole Bebe Mihu, iar solista Angela Rusu le-a cântat la petrecere.

Farmaciștii Catena recomandă serul cu acid hialuronic de la Skin Republic, un ser super hidratant, cu acid hialuronic 1%, ce hidratează pielea uscată.

Mireasa, Gabriela Băncescu (54 de ani) este o femeie de afaceri din comunitatea de români din New York.Când dragoste nu e, nimic nu e……

Este povestea unei relații ce durează din perioada când artistul  debuta în legendarul Cenaclu Flacăra, iar Gabriela Băncescu era o liceeană în practică la unul din restaurantele orașului lor natal, Brașov. Anii au trecut iar cei doi s-au ținut minte iar regăsirea lor s-a petrecut în urmă cu 20 de ani, în momente în care, fiecare se putea considera mândru de propriile realizări profesionale. El, artist cu o respectabilă carieră și zeci de melodii ce au schimbat destine iar ea și-a împlinit visul american, acela de a avea propriile restaurante, în inima New York-ului ( Romanian Garden și Harmony Terrace). “Regăsirea noastră s-a produs în 97, când Gabriela a avut curajul să deschidă primul restaurant românesc, m-a invitat să cânt acolo.”

Contactată telefonic în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, Maria Dragomiroiu a avut numai cuvinte de laudă la adresa mirilor. „Fina e cel mai deosebit om pe care l-am întâlnit. Un suflet așa de muncitor, și de bun, și de îngăduitor. Un prieten adevărat nemaipomenit. Suntem foarte fericiți că s-a întâmplat acest eveniment în viața lor și a noastră”.

Nuntă restrânsă ….cu 500 de invitaţi

Cu puțin timp înainte de nuntă, Gheorghe Gheorghiu susținea că și-ar dori o ceremonie restrânsă. Se pare însă că realitatea a fost alta la nuntă participând peste 500 de invitații. “Am emoţii, că nu prea sunt obişnuit cu stilul ăsta. Vor veni foarte mulţi prieteni, şi-au luat viza, şi-au luat biletele de avion. O să facem o nuntă tradiţional românească, Gabriela se va ocupa. Vor fi în jur de o mie de invitaţi. Vin din România foarte mulţi, prieteni, artişti. Am dat vreo 500 de invitaţii ori câte două persoane. Eu nu aş fi vrut să facem tămbălăul ăsta, mie mi-ar fi plăcut o petrecere mică, restrânsă, frumoasă”, povestea solistul.

Mireasa a ales o rochie albă, lungă, cu mâneci trei sferturi, iar cântărețul a purtat un costum clasic, negru.

Maria Dragomiroiu a avut două ținute la nuntă. Artista a îmbrăcat un costum popular special la biserică şi s-a schimbat când a ajuns la restaurant unde a îmbrăcat un costum foarte elegant, din două piese.

La finele anului trecut, artistul anunța că și-a cerut iubita de soție. “Urmează să mă căsătoresc pe 14 noiembrie la New York. Nu poți să fii fericit toată viața, știi cum se zice. Dar am glumit. Viitorul este luminos. Eu cu soția mea suntem prieteni de mulți ani”, a dezvăluit Gheorghe Gheorghiu,

Cristina Dudău