Laboratoarele Pierre Fabre lanseaza conceptul de „cosmetica sterila”

Laboratoarele Pierre Fabre lanseaza conceptul de „cosmetica sterila”Dupa o lunga perioada de cercetari, laboratoarele Pierre Fabre ne prezinta o procedura unica in dermato-cosmetica: sterilizarea in timpul productiei (sterilizarea tuturor echipamentelor de productie, sterilizarea patentata a formulelor si impachetarea in mediul steril). Practic, vorbim despre “cosmetica sterila”, ce beneficiaza de un sistem de inchidere a produselor dedicate pielii hipersensibile, patentat perfect sigilat si numit D.E.F.I (dispozitiv exclusiv pentru pastrarea formulei intacte), prevenind astfel contaminarea cu bacterii a formulelor si garantand sterilitatea in timpul utilizarii.

In plus, selectia ingredientelor esentiale este una extrem de riguroasa, iar combinatia unica dezvoltata este singura care garanteaza un produs ce ramane steril si protejat in timpul utilizarii. Formula este una fara parabeni si fara conservanti. Cosmeticele sterile contin asadar numai ingrediente speciale pentru pielea ta. Produsele Tolerance Extreme de la Avene iti asigura o ingrijire optima, iar pentru dermatita atopica, Exomega D.E.F.I. calmeaza si hraneste pielea in profunzime.

Text: Ruxandra Raica

iulie 22nd, 2014 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate