Lady Gaga socheaza din nou

Lady Gaga socheaza din nouDupa ce a socat in toate modurile posibile, cu rochii facute din bucati de carne cruda sau din ciocolata, cu show-uri care mai de care mai indraznete. Dupa ce s-au scris milioane de articole despre obiceiurile ei cel putin excentrice, despre apucaturile nu tocmai “ortodoxe” si s-a speculat pe tema consumului excesiv de alcool sau de droguri, sau despre numarul exagerat de operatii estetice la care s-a supus, majoritatea nereusite. Dupa ce a lasat sa se intelega ca nu prea o intereseza ce parere are lumea despre ea si nici ca ar dori sa se supuna regulilor, indiferent care sunt ele. Dupa ce a lansat hituri pe care le fredoneaza o lume intreaga si a scandalizat asociatiile de protectie a animalelor pentru ca si-a impodobit catelul cu bijuterii mult prea grele, iar videoclipurile ei au fost interzise in anumite colturi ale lumii, Lady Gaga e … bruneta.

 

Schimbare dramatica de look

Intr-o fotografie postata de curand pe o retea de socializare, este aproape de nerecunoscut. Bruneta si cu un breton scurt, cu un machiaj intens si gene false, Lady Gaga socheaza. Pentru a cata oare? Oare la ce sa ne mai asteptam?

 

Text: Alina Niculescu

iulie 15th, 2014 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate