Lansarea ”The Music”, Scoala Industriei Muzicale din Romania

Unul dintre cele mai ambitioase proiecte muzicale din Romania, “The Music, Scoala Industriei Muzicale”, este prima scoala de muzica ce integreaza atat partea de talent management, cat si pe aceea de productie muzicala.

”The Music” este un joint venture dintre cel mai puternic brand al industriei muzicale, Cat Music si Vlad Ionescu, fondatorul Scolii de Televiziune ”Tudor Vornicu”, cel care a impus standardele invatamantului vocational media si profesionisti ai peisajului muzical autohton. Cu suportul deMoga Music, Voltaj Academy si Big Bounce – scoala de dans a lui CRBL, “The Music” ii va avea ca profesori pe Marius Moga, Calin Goia, CRBL, Laurentiu Duta, sau pe Elena Gheorghe, care le vor dezvalui curmsantilor secretele meseriei de artist.            Primii pasi spre drumul succesului…

 

Un pachet complet in cadrul programului ”KickStart” contine evaluarea potentialului artistic si de prezentare,.cursuri de stil, make-up, marketing si branding personal, prezentare in public, in fata camerei de filmat si a aparatului de fotografiat, cursuri de canto, de compozitie piesa, aranjament muzical, inregistrare si masterizare audio in studio professional, videoclip (sinopsis, scenariu, decupaj, filmare, montaj) si promovare pe canale digitale, radio si TV. Durata cursurilor, pentru fiecare specializare, este cuprinsa intre 24 – 36 de saptapmani, impartite astfel: 30% notiuni teoretice pure, 40% aplicatii practice (proiecte de laborator) si 30% practica.

“The Music” este o entitate educationala si de formare care a luat nastere raspunzand la nevoile industriei muzicale pentru personal calificat in urmatoarele domenii: ingineri sunet si productie muzicala, organizatori, manageri de concerte si regizori sau producatori de videoclipuri.

Despre ”The Music”

Organizata ca o institutie de invatamant vocationala, ”The Music” propune o programa in care cursurile teoretice si practica reprezinta un mix ideal, al carui scop este formarea de tineri  pregatiti pentru cerintele reale ale pietei muzicale, capabili sa tina pasul cu evolutia tehnologiei si cu progresul curentelor artistice.

 

            O echipa de succes

 

Alaturi de profesionalismul si succesul dovedit in domeniu ale lui Vlad Ionescu, si Cat Music este, asa cum se stie, principalul jucator din industria muzicala romaneasca. De-a lungul timpului, din portofoliul Casei de Productie condusa de Dan Popi, present si el la conferinta de presa, au facut parte trupe-fenomen precum O-Zone, Andre, 3 Sud Est, BUG Mafia, La Familia, N&D, Class, Ro-Mania, Valahia. Cu o cota de piata de peste 30% si un catalog impresionant ce depaseste 6000 de piese, Cat Music (cu peste 1 milion de abonati la youtube) reprezinta acum pe unii dintre cei mai influenti si de succes artisti ai momentului: Delia, Elena Gheorghe, Smiley, CRBL, What’s Up, Andreea Banica, Giulia, Voltaj, Mandinga, Shift si altii.

 

Realizator: Oana Georgescu

Text: Oana Georgescu

Operator: Mihai Robu

Editor: Nicu Pojaru